Over ons

bert-c2Wie zijn System Care ICT?

System Care is een samenwerkingsverband opgezet en geleid door Bert Bouman. Bert is met meer dan 25 jaren ervaringen in de ICT een Dynamics NAV specialist die zich inzet als consultant, project manager en trainer voor verscheidene type bedrijven. Naast NAV richt hij zich ook op andere Dynamics oplossingen zoals CRM en AX. Vanuit een christelijke achtergrond zet hij zich niet alleen in voor commerciele bedrijven maar laat zijn sociale plicht zien door zich in te zetten voor kerken en verschillende goede doelen organisaties.

Wie zijn betrokken bij System Care ICT?

Verscheidene mensen zijn betrokken bij System Care. Enkele zijn regelmatig terug te vinden onder de vlag van System Care, zoals:

BKoops01Bernard Koops

Sinds 1998 werkzaam in de ICT. Oorspronkelijk gewerkt in de detailhandel alvorens de overstap te maken naar beheer van netwerk en systemen. Bij System Care ICT betrokken bij de consultancy. Tevens ontwikkelaar van websites/webshops zoals deze. Verantwoordelijk voor het  plaatsen en bijhouden van de inhoud. Grafisch en inhoudelijk ontwerp komt van zijn hand.

EJanssen01Eric Janssen (d-quattro)

Evenals Bert al geruime tijd werkzaam in de ICT. De afgelopen 15 jaren gespecialiseerd in Dynamics NAV als Developer, Designer, Specialist en Trainer. Gelieerd aan System Care en geregeld betrokken bij lopende projecten.

Daarnaast maakt System Care deel uit van een netwerk van bedrijven:

Voor meer informatie over System Care kunt u de volgende folder downloaden:

folderthumb

Geef uw naam en e-mailadres op voor uw download.