Netwerk

System Care is een netwerk organisatie. Dit houdt in dat door samenwerking met anderen er méér geleverd kan worden dan wat System Care alleen zou kunnen. Zoals dat heet, het geheel is meer dan de som van de delen. Hieronder ziet u de verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken.

netwerkSCIDv4

fresh-dynamics

 

 

www.freshdynamics.nl

Fresh Dynamics : specialist in Dynamics AX+ gespecialiseerd in groente en fruit oplossingen. Leveren verder consultancy diensten voor allerlei klanten.

busys
 

 

www.busys.nl

Support voor Document beheers systemen

logoqbs
 

 

www.qbsgroup.com

QBS Group: Quattro Business Solutions (QBS group) is Master VAR voor Microsoft Dynamics, gericht op West Europa. De support aan Dynamics Partners via de Master VAR is een belangrijk onderdeel van de ERP Volume Strategie – Road to Repeatability – van Microsoft.

netwerk_logo06
 

 

www.to-increase.com

To Increase : specialist in Dynamics NAV en AX; maken tools voor beide oplossingen die gebruikt worden Dynamics partners.

logoictv

 

 

www.ictvalley.nl

Stichting ICT Valley is een samenwerkingsverband van ICT bedrijven in Veenendaal en de FoodValley regio.

bsclogo

 

 

Business Solutions Coöperatie

Deze Coöperatie is een samenwerkingsverband tussen Dynamics NAV en Dynamics CRM bedrijven in Nederland waardoor zij elkaar versterken in het realiseren van ERP projecten.

nb het logo van BSC is een tijdelijke

UDP

 

 

Uw Dynamics Partner

UDP, een partner waar wij al enkele malen zeer prettig mee hebben samengewerkt op gebied van speciale Servicemodule(s) – onder andere.