Nieuwsbrief Mei 2018

Beste relatie,

 Hierbij een update om jullie op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen bij Microsoft en  System Care ICT DYN.

---

 

Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central:

Systemcare is bezig met de implementatie van Dynamics voor haar klanten en begeleidt haar klanten met hun huidige systeem. Een aantal klanten zijn al op de versie van Dynamics NAV 2018. Microsoft is dit voorjaar gekomen met de versie Dynamics 365 Business Central. Deze Cloud versie vervangt de versie Dynamics NAV 2018 (NAV 2018 blijft wel de laatste on Premise versie en kan voorlopig ook worden aangeschaft). Wat met de NAV 365 versie vooral nieuw is, is dat de aanpassingen via Extensions wordt geregeld. Extensions zijn een soort Apps, die buiten de NAV applicatie worden ontwikkeld. Het betekent dat het updaten van de applicatie een stuk sneller gaat. Aanpassingen kunnen zo in de nieuwe applicatie worden geladen. Zie de website van ons: www.systemcare-ict.nl voor meer info over dit onderwerp.

Nieuw logo van Dynamics NAV Business Central:

---

System Care ICT DYN BV:

System Care ICT DYN is tot nu toe een eenmanszaak geweest. Afgelopen periode hebben we om praktische redenen de rechtsvorm omgezet naar een BV rechtsvorm. De naam is hetzelfde gebleven.

 

---

AVG Wetgeveving (engels: GPDR)

In verband met de AVG wetgeving ook wel onder de naam GDPR. wil ik jullie ook via deze nieuwsbrief vragen of ik jullie adres en persoonsgegevens mag gebruiken voor de marketingzaken, mails, nieuwsbrieven, offertes, contracten en orders. Mocht je niet reageren dan zal ik je voor deze genoemde zaken blijven benaderen. Mocht je dit niet willen, dan vraag ik je mij te antwoorden dat je niet meer in mijn bestand wil blijven, ik verwijder je dan uit mijn adressenbestand.

Bedankt voor jullie aandacht, ik hoop jullie snel weer te spreken.

System Care ICT DYN BV

---
---